Lakei.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
Lakei.nl  
 
 

LAKEI TETERINGEN

LAKEI TETERINGEN

PRIJS: € 325 voor 2 uur

€ 25 per extra half uur

REISKOSTEN: € 0,25 per km vanaf Teteringen

Alle prijzen zijn exclusief btw


Al jaren een begrip bij bruiloften, ontvangsten en evenementen

Met humor, kennis van de etiquette, keurig verzorgd en niet op zijn mondje gevallen verzorgt lakei Teteringen een vorstelijke ontvangst of presentatie.

Kortom: lakei Teteringen is van alle markten thuis. In overleg vooraf kunt u al uw wensen aan hem kenbaar maken, want geen enkel feestje is hetzelfde.

De mooiste dag van je leven…

Daarnaast is lakei Teteringen een uitstekende gastheer bij uw huwelijk. Hij ontvangt en placeert de gasten, kan de cadeaus mee in ontvangst nemen, neemt aankondigingen voor zijn rekening, leert uw gasten tafelmanieren bij het diner, kan zelfs de ringen op originele wijze overhandigen. In overleg kan hij zelfs (tegen meerprijs) het ceremoniemeesterschap voor uw hele huwelijksdag op zich nemen.

Lakei Teteringen geeft u kundig advies en levert gepast maatwerk, zodat u later kunt terugzien op de mooiste dag van uw leven.


Prinse(sse)n-workshops

Daarnaast kan lakei Teteringen aan de kleine gasten ook nog leren hoe ze zich als een echte prins of prinses moeten gedragen. Hoe zit, kijkt, staat, wuift en loopt een echte prins of prinses? Hoe gedraagt hij of zij zich aan tafel en in gezelschap? Kan een echte prins of prinses wel dansen op een bal?

Op alle vragen krijgen de deelnemer(tjes) een antwoord in deze actieve en gezellige workshop.


Een lakei huren voor een entree act op uw feest in Teteringen Noord-Brabant - Lakei.nl heeft altijd een lakei in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de lakei betreft het optreden.







 
       
    Lakei.nl