Lakei.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
Lakei.nl  
 
 

LAKEI LEIDSCHENDAM-VOORBURG

LAKEI LEIDSCHENDAM-VOORBURG

PRIJS: € 350 voor 1 uur

€ 85 per extra uur

REISKOSTEN: € 0,30 per km vanaf Den Haag

Alle prijzen zijn exclusief btw


Wilt u uw evenement een Koninklijke, sprookjesachtige uitstraling geven, dan mag deze bijzondere Lakei met zijn Koninklijke hondje Mabel en de Vredesduiven zeker niet ontbreken!

Deze Lakei ontvangt uw gasten aller hartelijkst met het Koninklijke hondje “Mabel” en de echte witte Koninklijke Vredesduiven! Omdat ieder evenement uniek is, is de presentatie van de Lakei in samenspraak met de klant.

De lakei is een acteur en kan zowel voor komische als serieuze evenementen worden ingezet. Ook weet hij met zijn Koninklijke allure (met een knipoog) het publiek te betrekken in zijn optreden! Met zijn hondje Mabel, het stoute hondje van het paleis, weet hij uw gasten met alle allure te imponeren!

De lakei beschikt over twee schitterende theaterkostuums. Hondje Mabel draagt een zeer mooi goudkleurig of een rood of paars dekje afgewerkt met goudband.

Vanuit het niets tovert de lakei zijn 2 schitterend witte Vredesduiven tevoorschijn. De dieren zijn getraind en daardoor zeer tam. Het is mogelijke dat een aantal mensen uit het publiek de duifjes op de hand nemen en hiermee op de foto gaan. Later zullen de Vredesduiven in een mooi gestileerde Koninklijke goudkleurige mand plaatsnemen. Ook neemt de Lakei een klein rood lopertje mee wat onderdeel zal zijn van zijn act!

Om uw feest of evenement helemaal compleet te maken kunt u de miniatuur replica van de Gouden Koets huren.


Een lakei huren voor een entree act op uw feest in Leidschendam-Voorburg Zuid Holland - Lakei.nl heeft altijd een lakei in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de lakei betreft het optreden. 
       
    Lakei.nl