Lakei.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
Lakei.nl  
 
 

HOE BOEK IK EEN LAKEI?

Een lakei boeken is simpel. U kunt in de lijst (links) lakeien bekijken uit verschillende plaatsen. Kijk goed wat het kost om een lakei voor bijvoorbeeld 1 uur op te laten treden - vergeet de reiskosten niet. Vul het optieformulier in - klik hiervoor op de link naast het plaatje van de lakei. Geef een voorkeur aan op het optieformulier en vul alle gegevens in. Ook is het verstandig indien uw feest op een vrijdag of zaterdag is, om een alternatieve lakei te selecteren indien uw voorkeur niet meer beschikbaar is. De lakeien zullen vandaag of uiterlijk morgen contact met u opnemen.


OPTIES EN BOEKINGEN

Als u het optieformulier heeft ingevuld (en verzonden), worden er automatisch opties geplaatst op de lakei(en). Een optie verplicht u tot niets. Indien een lakei beschikbaar is zal deze contact met u opnemen, anders ontvangt u een e-mail van de lakei dat hij niet meer beschikbaar is. Pas als u definitieve afspraken met een lakei heeft gemaakt is de boeking rond. U kunt het volledige bedrag met de lakei zelf afhandelen.


VEEL VOORKOMENDE VRAGEN (EN ANTWOORDEN)

V: Wij willen alleen een lakei voor 1 uur voor een evenement.
A: Als een lakei alleen een prijs voor bv. 3 uur heeft, moet u dit bedrag ook betalen voor 1 of 2 uur. Sommige lakeien willen nog wel eens een 1 uurs prijs maken maar dit is eerder uitzondering dan regel.

V: Het optieformulier is verdwenen.
A: Waarschijnlijk zit deze nu achter een andere pagina. Oplossing: verklein de huidige pagina of kijk onderin het scherm op de werkbalk en selecteer het Optieformulier.Bekijk ook lakeien in andere provincies:

NOORD-HOLLAND ZUID-HOLLAND NOORD-BRABANT UTRECHT GELDERLAND FLEVOLAND LIMBURG OVERIJSSEL FRIESLAND DRENTHE GRONINGEN ZEELAND


 
       
    Lakei.nl